lunes, 19 de diciembre de 2011

Balanç de Val Gardena (World Cup)

Els dies de descens han estat difícils, el primer dia d'entreno el vam haber de fer amb dos parts degut a les males condicions meteorològiques pero ens vam adaptar be i tot i la espera vam poder fer un bon entreno.
El segon dia el temps era mes o menos el mateix pero es va poder fer la baixada sencera. El resultat no es del tot el esperat degut a fallos durant la baixada pero la intensitat de la baixada va ser correcta! Estic força content de les meves dos baixades amb descens tot i que el resultat no sigui el esperat.
Finalment el dia del super gegant, el dia de carrera; fai una baixada bastant correcta, sobretot la primera part de la cursa, després de aixó fai un fallo a la part mes plana del traçat el que hem fa recular amb temps i perdre el que tenia.. una llastima pero bueno el treball fet durant el llarg de la pista es molt correcte i la meva intesitat també.
Surto content d'aquets tres dies de copa del mon a val Gardena, he pogut agafar experiencia amb els millors i la meva confiança ha augmentat per poder afrontar les proximes que s'hem presentin.

Proxima copa del mon (Bormio, ITA) dia 27-29 Desembre

Pit i Seny

No hay comentarios:

Publicar un comentario